En sida för dig som älskar musikal och teater

Snyggt klädd när du ska på musikal

Finns det något mer underbart än att ha bokat biljetter till en bra musikal med bästa vännerna? Först få äta god mat och sedan se en efterlängtad föreställning. Då vill du vara snyggt klädd, gärna i klänning.

Hitta klänningen

Ok, du måste inte bära klänning när du ska gå på musikal, men det är roligt att få vara lite extra fin. Just nu är det trendigt med stickade klänningar. De är både väldigt sköna att bära samtidigt som de är snygga och lite boho. Det passar perfekt när du ska lyssna på musik, vare sig det är på en pub, musikalshow eller en konsert i sommarnatten. Du hittar ett stort utbud av både stickade klänningar, snygga byxor och sköna toppar på NA-KD. Om du inte gillar klänning bör du kolla deras utbud av stickade byxor: så bekväma och snygga med feminin touche. Gå in på NA-KD och köp en stickad klänning för nästa musikshow som du ska gå på. Glöm inte att matcha med ett par skor och en väska.

Musikalhelg

Det absolut härligaste är att åka iväg på en tjejresa för att gå på musikal. Ta flyget till London eller tåget till Stockholm. Bo på hotell, shoppa, besöka museer och äta gott. Om du aldrig varit på musikal i London eller New York är det något att satsa på. Sköna städer som har många shower att välja mellan. Om ni är ett gäng eller flera syson som åker kan det vara klokt att beställa biljetter i god tid. Så att ni verkligen får se den musikal som ni vill. Det kan också vara roligt att gå på musikal eller teater spontant på plats. På Broadway i New York kan ni köpa billiga biljetter för en show samma kväll. Se till att planera in tid för en extra show till riktigt bra pris. Ett roligt sätt att få se en musikal som ni annars kanske aldrig skulle ha fått uppleva.

Maxad musikalkväll

För att skapa en musikalkväll med stort M ska ni vara uppklädda och verkligen laddade för kvällen. Hitta en mysig restaurang att börja kvällen på. Ät god mat och verkligen njut. Sedan är det dags för själva musikalen. Det bästa är att hitta en restaurang i närheten av showstället, så att ni inte behöver stressa så mycket. Efter musikalen kan det vara trevligt att ta en drink eller äta något gott. Bara umgås och samtala om musikalen som ni sett.